Training ‘Individuele coaching’

 

Dit programma is een één-op-één coachingsprogramma. Het onderscheidt zich van een (psycho)therapie omdat het focust op het (kritisch) denken en het spreken van de cliënt, niet (direct) op de persoonlijkheid.

De coaching bestaat uit sessies van één uur die je inplant volgens eigen mogelijkheden.  Dat kan zowel off-line als on-line (via Zoom). Gedurende het traject voer je coachingsgesprekken met Kristof en oefen je jezelf in het beter beslissen, scherp onderscheiden, argumenteren en redeneren, juist formuleren, het vragen stellen, het overtuigen van je gesprekspartner etc. Je krijgt tussen de sessies door oefeningen/huiswerk mee op maat van je eigen competenties en met het oog op de door jou geformuleerde resultaten. De training geschiedt vanuit de socratische stijl. Dit wil zeggen dat het bewustzijn van eigen oordelen, argumenten en aannames centraal staat.

Praktisch

De kostprijs per sessie hangt af van je inkomen, de intensiteit en de duur van het traject. De minimumprijs is 70 euro per uur.

Kies je voor een traject van vijf sessies, dan is de prijs slechts 60 euro per uur.

Je kan ook kiezen voor een coachingsmarathon. In dat geval engageer je je voor een sessie elke dag met een minimum van 10. Een marathon bestaat uit een  afwisseling tussen gesprekken, taken, huiswerken, feedback op huiswerken. De prijs voor een marathon is 30 euro per uur. Je kan kiezen voor de marathon ‘kritisch denken’ waarin je in tien sessies een beter denker wordt. Je kan ook kiezen voor de marathon ‘filosofische bagage’ waarin je in tien sessies je eigen vragen en belangstelling voedt aan de hand van de inzichten van enkele toonaangevende Oosterse en Westerse filosofen die je aangereikt worden in de vorm van video’s en toegankelijke tekstfragmenten.

Geïnteresseerd? Klik dan op de button ‘schrijf je in’, bel Kristof Van Rossem op (0032) (0)473 715835 of stuur een mailtje (kristof.van.rossem@gmail.com). Kristof peilt dan in een eerste kosteloos gesprekje naar je leerwensen en bespreekt met jou het gewenste traject en de kostprijs.

Skype adres van Kristof van Rossem:  kristofvanrossem1   Start chatten

Prijs

 

Prijs van de sessies: 70€/60 min
Pakket van 5 of 10 gesprekken : 60€/60min (excl.BTW)

Enkele resultaten :

 

Afhankelijk van je vroegere ervaring met dit soort oefeningen zijn dit de competenties die je kan verwerven :

 • Je bent alert en ad rem in je reacties
 • Je bent je (nog meer) bewust van je opvattingen, je argumenten en je aannames
 • Je (ont)houdt veel meer van gesprekken
 • Je laat je gerichter door anderen in je opvattingen beïnvloeden
 • Je hebt zelf meer invloed in een gesprek
 • Je kan nauwkeurig luisteren en fijngevoelig verwoorden
 • Je bent flexibel in gedachten : je hebt geen ‘idee-fixes’ meer.
 • Je hebt je emoties (beter) onder controle
 • Je kan de kwaliteit van je eigen en andermans redeneringen beoordelen en bevragen
 • Je kan problematische redeneringen in je omgeving gemakkelijker herkennen
 • Je bent meer immuun voor onzin

Getuigenis